Dummie

Nu när Dephie har varit så otroligt produktiv och skrivit hela tre inlägg så kände jag att det var dags för mig, den andra delen av den här bloggen, att visa att jag nog ska klara av det här med att blogga. Vi startade den här bloggen och hade storartade planer. Sen kom vi på att vi var tvunga att plugga och plugga lite till och sen plugga igen så jag måste säga att starten av den här bloggen har inte riktigt gått som vi har tänkt oss. Men det kommer, jag lovar. Skulle bara säga det.

Emmaboda. Jag vill tillbaka.

Emmaboda. Jag vill tillbaka.Varför kan inte sommaren vara 3 månader längre?

Tröttheten personifierad.

Vaknar 06.30. Sätter på kaffe. Öppnar boken. Läser. Cyklar till skolan.
Sitter på föreläsning. Stressar till jobbet. Äter något ihopslafsat för att inte hungra ihjäl. Tränar. Kommer hem. Öppnar boken igen. Läser. Sover.

Så fortsätter mitt otroligt inspirerande liv.

Låter jag bitter? Onej. Jag hade en underbar helg i Göteborg som bestod av espresson, shopping, barrunda och dans. En underbart finstickad klänning från Velour. Den ska sättas på idag. Låt oss sen inte glömma att lösviktsgodis kostar 3.90/hg på netto. Livet är inte så illa trot allt.

Nu dusch. Lite tomatsoppa. Iväg till campus. Grupp-psykologi idag.

Schmipp!

Dephie

Vi är två som medverkar i denna blogg. Den ena är Dephie, jag.
Namnet är hämtat från Bellas mormor som tycker att det är väligt svårt att komma ihåg namnet Stephie. Hennes uppfattning av namnet utspeglar sig i uttrycket Dephie.

Meningen med denna blogg var ju då att vi skulle ha en dunderhäftig design och visa hur ubercoola vi var. Men nu är det så att jag har alldeles för mycket i skolan för tillfället för att ens koncentrera mig på något annat. Detsamma gäller för Dummie, Bella. Namnet är hämtat från den engelska översättningen för dumsnut, Dummie. Alla som känner Bella vet varför.

Okey. Men vi är iallafall dunderbra vänner. Hon är den bästa jag har. Ville påpeka det i mitt första inlägg.

Vill inte skriva ett alltför långt första inlägg så därför avslutar jag här och skriver ett till minuten efter istället.

Tjipp!


RSS 2.0