My journey.

Några godbitar från min resa. Har ju inte skrivit så mycket om den men jag klarar inte att ta allt på en gång. Det går ju inte. Så jag tar den små bitar i taget....


Häromkring druknade min pojkes vän veckan jag var i Buenos Aires. De hittade aldrig kroppen så han ligger begravd här i havet. Tänka sig att detta vackra hav kan sluka liv.


Så här ser en torkad kronärtskocka ut. Som en liten blomma.Salvador Allende. Den förste socialistiska presidenten i Chile. Han gav hopp åt folket men dagen han mördades var min pappa tvungen att fly.


Här bodde min far som liten. Han, sina tre syskon, fem kusiner, föräldrar, faster och farmor. Extrem fattigdom med jordstampat golv. Har lite svårt att föreställa mig det. Min pappa som idag cruisar runt i en Mercedes.


Jag förälskade mig i staden Valparaiso. Fattigt. Branta backar och färglada små hus.


Många tankar flög runt i mitt huvud. Så det är härifrån jag kommer?


Men jag älskade varenda liten sekund och jag grät som en liten gris när jag skulle åka därifrån. Här sitter jag o säger hejdå till min sjuka lilla "faster" som kan vara en av de gulligaste personerna jag någonsin träffat.

Så, om 2 dagar kommer någon på besök från detta avlånga land. Snart så.

Puss.


Kommentarer
Postat av: EGOFLOW

Fy så otäckt med drunkningsolyckan... Det är verkligen märkligt hur liv kan slukas & sedan bara vara helt borta. Jag förstår inte. Om det går att leva borde det rimligtvis fortsätta även efter den så kallade döden... Eller?Idag har varit en mardrömsdag på sjukhuset. Började stämpla högkostnadskort, vi får se hur långt jag kommer. Det bådar inte gott i alla fall.Jag skulle gärna dra till Valparaiso & promenera i branta backar!

2009-02-02 @ 18:28:28
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: kajsa

Vad sorgligt! Usch usch usch.

Din pojke? Är det din pojkvän? I wanna hear more about him! :DHar du pratat med din kompis med lägenheten än? Den här veckan är skit för mig. Vore så himlans fint med lite goda nyheter. Booh...

Kram!

2009-02-06 @ 17:51:16
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: nathalie

kronärtskockan!

2009-02-07 @ 05:31:24
URL: http://ruddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0